Algemene voorwaarden

1. Verkoper

Holleke Bolleke (verder wordt naar Holleke Bolleke verwezen als zijnde de verkoper) is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBPO) onder het nummer 0833.205.254. Het BTW nummer is BE 0833.205.254

Contact:
Holleke Bolleke
Orgelwinningstraat 18
3582 Koersel
0479 / 09 15 29
hollekebolleke@hotmail.com

2. Verkoopsovereenkomst / toepassing

Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden. U verklaart hierbij ouder te zijn dan 18 jaar en verantwoordelijk te zijn over uw aankoopdaad.

3. Prijzen en productinformatie

3.1 Prijzen

Alle prijzen zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk appart aangegeven. De prijs die op de dag van het bezoek vermeld staat op onze website is de geldige prijs. Holleke Bolleke houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien na een tijd een al aangekocht product afgeprijsd wordt, kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op terugbetaling van het prijsverschil.

Holleke Bolleke kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet- of drukfouten.

3.2 Productinformatie

Holleke Bolleke probeert de productomschrijving en de foto’s zo duidelijk, correct en volledig mogelijk weer te geven. Informatie over artiklelen (vb. maten en materialen), is altijd indicatieve informatie. Kleurschakeringen op de foto kunnen ook altijd licht afwijken van de echte kleuren. Wanneer producten kleiner of groter tailleren dan de standaard, wordt dit in de mate van het mogelijke bij het product of het merk vermeld.

Indien je twijfelt over de maat, de kleur, het materiaal of dergelijke, kan je ons altijd contacteren voor meer informatie.

4. Bestelling

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn, en blijkt dat een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar binnen de twee werkdagen bericht van. We zoeken dan naar een oplossing: gelijkaardig artikel, andere maat?

Een bestelling is definitief wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. Ontvangen wij geen betaling binnen de 7 dagen dan wordt uw bestelling geannumeerd en de artikelen terug aangeboden op de website.

5. Betaling

Betaling geschiedt altijd geheel vooraf en kan gebeuren als volgt:

5.1 Overschrijving

Op het Keytrade-rekeningnummer 651-1423820-60 op naam van Holleke Bolleke, Orgelwinningstraat 18, 3582 Koersel , België en met de vermelding van het bestel- of factuurnummer. Voor internationale betalingen : IBAN BE73 6511 4238 2060, BIC KEYTBEBB. Je bestelling wordt zeven dagen gereserveerd, hebben we na zeven dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen duurt vooraleer uw betaling op onze rekening staat. Voor Europese overschrijvingen zou je bank geen transactie kosten mogen aanrekenen, indien dit wel het geval zou zijn kun je dit best even met jouw bank bespreken.

5.2 Cash

Bij afhaling in Koersel, Orgelwinningstraat 18, na afspraak.

6. Levering en verzending

6.1 Levering

Holleke Bolleke probeert jouw pakketje zo snel mogelijk te leveren. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om. Indien het leveringsadres dat opgegeven wordt, fout blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

6.2 Leveringstermijn

Voor België: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakketje verzendkaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje met behulp van pakketpost (Taxipost). Uw pakket wordt normaal binnen de 24 uur na verzending aan huis geleverd op een adres naar keuze. U kan eender welk adres ingeven. Mocht er op het adres niemand thuis zijn en iw pakje kan niet door de brievenbus, dan krijgt u een kaartje in de bus van de postbode. Hiermee kan u uw pakketje afhalen in het aangegeven postkantoor of een tweede levering aanvragen.

Voor Nederland: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakketje verzendkaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje met behulp van pakketpost (Taxipost). Uw pakket wordt normaal binnen de 3 werkdagen na verzending aan huis geleverd op een adres naar keuze. U kan eender welk adres ingeven. Mocht er op het adres niemand thuis zijn en iw pakje kan niet door de brievenbus, dan krijgt u een kaartje in de bus van de postbode. Hiermee kan u uw pakketje afhalen in het aangegeven postkantoor of een tweede levering aanvragen.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoeding ten voordele van de Koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging.

Overeenkomstig de wet – kopen op afstand- bedraagt de maximale levertijd 30 dagen, tenzij onderling anders te zijn overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, wordt de Koper hiervan tijdig verwittigd en heeft hij het recht om de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de 30 dagen terugbetaald.

6.3 Verzendingskosten

Holleke Bolleke heeft het recht haar verzendingskosten aan te passen als dit nodig is. De verzendingskosten staan altijd duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur. Verwittig ons wanneer je meerdere bestellingen in één keer wil laten verzenden. Zo spaar je verzendingskosten uit.

Voor België: Bestellingen vanaf 85 euro worden gratis verzonden. Voor een bestelling beneden dit bedrag, betaalt u 3,95 euro verzendingskosten. Je kan je bestelling ook komen afhalen. Maak dan eerst een afspraak via hollekebolleke@hotmail.com of 0479/ 09 15 29.

Voor Nederland: Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verzonden. Voor een bestelling beneden dit bedrag, betaalt u 6,95 euro verzendingskosten.

Andere: Indien je een pakje wil versturen naar een ander land, kan je ons altijd contacteren. We helpen je graag verder.

6.4 Afhalen

Je kan de bestelling ook steeds zelf afhalen in de Orgelwinningstraat 18 – 3582 in Koersel en dit na telefonische afspraak op het nummer 0479/09 15 29 of via hollekebolleke@hotmail.com. Op die manier vermijd je eventuele verzendkosten.

7. Klachten, ruilen en retourneren

7.1 Klachten

Als je niet tevreden bent met je aankoop of indien een artikel bij levering beschadigd is, dan kan je ons het artikel binnen een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst terug bezorgen. Alle info vind je hieronder onder punt 7.2.

- Bij buitengerechtelijke regeling van het geschil is de Consumentenombudsdienst van de FOD Economie bevoegd om elke aanvraag tot buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen te ontvangen. Deze zal op haar beurt de aanvraag ofwel zelf behandelen ofwel doorsturen naar een gekwalificeerde entiteit. U kan de Consumentenombudsdienst bereiken via deze link: http://www.consumentenombudsdienst.be/nl .

- Bij geschillen met een grensoverschrijdend karakter kan u bovendien beroep doen op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link: http://ec.europa.eu/odr

7.2 Ruilen en retourneren

De koper is steeds verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te controleren.

Indien de kleertjes die je hebt besteld wat te klein of te groot uitvallen of het product dat je aangekocht hebt, niet aan jouw verwachtingen voldoet, heb je het recht om deze te ruilen of te retourneren. Dit geldt ook wanneer je bij aankomst merkt dat de artikelen beschadigd zijn.  Het artikel dient binnen een termijn van veertien kalenderdagen te worden terugbezorgd, in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd, samen met de bestelbon en een volledig ingevuld ruil- en retourformulier op ons adres:

Holleke Bolleke
Orgelwinningstraat 18
3582 Koersel
België

Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals beschreven hierboven, worden binnen een termijn van tien werkdagen door ons terugbetaald. Verzendingskosten, door ons of door jou gemaakt, worden niet terugbetaald, je ontvangt dus de aankoopprijs min het bedrag van de verzendingskosten. Betreft het een artikel dat verkeerdelijk werd geleverd door Holleke Bolleke, dan nemen wij de kosten voor verzending wel op ons.

 

8. Een kadobon of kortingsbon gebruiken

Op elke kadobon of kortingsbon vind je een code. Deze code kan je ingeven bij je winkelmandje tijdens het bestellen. Kortingen of kadobonnen zijn slechts éénmaal te gebruiken, kunnen niet gesplitst worden en zijn niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen of kadobonnen. De kadobon moet ook meteen in zijn gehele waarde worden opgenomen, eventuele overschotten kunnen niet worden uitgekeerd.

Er kan maar gebruik gemaakt worden van kortingscodes in de periode die geldt voor die bepaalde code. Bestellingen die gemaakt werden voordat de actie (code) van start ging kunnen niet van deze korting genieten.

9. Verzakingsrecht

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed. De consument stuurt dan de goederen op eigen risico en kosten terug.

10. Privacy en persoonsgegevens

Door een bestelling te plaatsen bij Holleke Bolleke, staat de Koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame. Holleke Bolleke zal de gegevens van de klant niet overmaken aan derden. De Koper heeft voor alle gegevens het recht op inzage en verbetering.

11. Eigendomsrecht

De samenstelling van de inhoud van deze website is het exclusieve bezit van Holleke Bolleke en is beschermd door de Belgische en internationale auteursrechtwetten. Alle inhoud zoals foto’s, logo’s, tekst, lay-out, merknamen is in het bezit van Holleke Bolleke of haar leveranciers en is beschermd door Belgische en internationale auteursrechtwetten.

12. Overmacht

In geval van overmacht is Holleke Bolleke niet gehouden haar verplichtingen tegenover de andere partij na te komen. Holleke Bolleke is gerechtigd haar verplichtingen op te schorten voor de duur van de overmacht.
Onder overmacht wordt verstaan elke van haar wil onafhankelijke omstandigheid waardoor de nakoming van haar verplichting tegenover de andere partij geheel of gedeeltelijk wordt verhinderd.

13. Scheidbaarheid

Indien een artikel van deze voorwaarden wordt nietig verklaard, zal deze nietigheid de geldigheid van de overige artikelen niet aantasten.

14. Toepasselijk recht / bevoegde rechtbank

Op alle overeenkomsten tussen Holleke Bolleke en de opdrachtgever is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Holleke Bolleke heeft het recht haar algemene voorwaarden aan te passen.